Deskundigheid en service in B2B communicatie

20+ jaar ervaring, en alles wat u nodig heeft onder één dak...

Rozis-EDI-oplossingen

EDI oplossingen

Snel en eenvoudig EDI berichten uitwisselen met al uw partners

Rozis-ERP-koppelingen

Backoffice integratie

Flexibel en geavanceerd integreren met uw bedrijfssoftware

Rozis-EDI-outsourcing

Netwerken & Service

Uitbesteden voor goede service en netwerkvoorzieningen

Wat is EDI ?

Kennismaken zonder hoofdpijn...

Wat betekent EDI nou eigenlijk? En wat hebben koppelingen, conversies, backoffice, ERP, E-commerce ermee te maken? Wij maken u wegwijs in het woud van termen en begrippen, zodat u weet waar u aan begint.

Get Bizz-E !

Gratis onze online EDI proberen...

Meteen aan de slag! Bizz-E heeft kant en klare connecties met tientallen grote Europese retailers. U kunt de belangrijkste handelsberichten (order, pakbon & factuur) direct en probleemloos uitwisselen. Ervaar het zelf met onze gratis demo!

Nieuws

Mei 2018

Warehousing efficiënter door realtime data

Het delen van realtime data in de logistieke keten wordt steeds belangrijker om de eindklant optimaal te kunnen bedienen. Warehouse Totaal april 2018 besteedt aandacht aan de stand van zaken, en heeft Rozis om haar mening gevraagd. Lees hier het artikel of kijk ook op www.warehousetotaal.nl.

logo biobeurs
Januari 2018

Bio-beurs met koninklijke opening

De Bio-beurs vond op 17 en 18 januari 2018 plaats in de Ijsselhallen in Zwolle. Bijzonder is dat de beurs officieel geopend werd door Koningin Maxima. De jaarlijkse vakbeurs voor de biologische sector trekt ruim 10.000 zakelijke bezoekers. Rozis heeft als exposant aan de beurs deelgenomen, omdat steeds meer bedrijven in de biologische sector geinteresseerd zijn in het gebruik van EDI-oplossingen voor hun handelsprocessen.

#
Oktober 2017

Bizz-E analyseert afnametrends

Voor handelspartners die met Albert Heijn VMI berichten uitwisselen, is een nieuwe Bizz-E Gold plugin ontwikkeld. De plugin gebruikt de uitgewisselde Inventory Reports gegevens voor een rapportage over verwachte afnametrends per artikel. Leveranciers kunnen hiermee betere beslissingen nemen voor het plannen en aansturen van productie en logistiek. De plugin is ontwikkeld op verzoek van en in gebruik bij Danerolles.

logo Bunzle
April 2017

Bunzle op Bizz-E aangesloten

Via Bizz-E heeft u kant en klare aansluiting met honderden grote (internationale) handelspartners. Nieuwste connectie is onlangs met Bunzle gerealiseerd, leverancier van verpakkingen en non-food verbruiksproducten.

Spotlight

spotlight

VMI berichten voor Albert Heijn

Albert Heijn implementeert met het project VERSnellen het Vendor Managed Inventory (VMI) concept in haar nieuwe Shared Fresh Center (SFC). Uitwisseling van informatie over voorraden en verwachte verkopen via EDI speelt een cruciale rol. De bedoeling is om de logistieke keten van versproducten te versnellen. Lees meer.

Bizz-E + Exact Online

Rozis is Affiliate Partner van het Exact App Center. Dit betekent dat onze online EDI oplossing gekoppeld is aan Exact Online, voor het eenvoudig uitwisselen van order- en artikeldata. Lees meer

Meer nieuws...       

Onze klanten...