Nieuwsarchief

Toptip - Juli 2018

#1 Een zorgeloze zomer tegemoet

Breng de GS1 standaarden voor producten, verpakkingen etc. ook bij uw kwaliteitsmanagement onder. Dit is onze eerste, zomerse EDI TopTip. Handhaving is zo gewaargeborgd, en uw EDI geregeld, ook tijdens de vakantieperiode. De verantwoordelijkheid voor de afhandeling en het beheer van uw EDI-berichtenverkeer draagt u tijdig aan vervangende medewerkers over. Extra voorbereiding of ondersteuning die u hierbij nodig heeft leveren wij u graag.

Extra ondersteuning nodig? Neem contact met ons op! »

Mei 2018

Warehousing efficiënter door realtime data

Het delen van realtime data in de logistieke keten wordt steeds belangrijker om de eindklant optimaal te kunnen bedienen. Warehouse Totaal april 2018 besteedt aandacht aan de stand van zaken, en heeft Rozis om haar mening gevraagd. Lees hier het artikel of kijk ook op www.warehousetotaal.nl.

logo biobeurs
Januari 2018

Bio-beurs met koninklijke opening

De Bio-beurs vond op 17 en 18 januari 2018 plaats in de Ijsselhallen in Zwolle. Bijzonder is dat de beurs officieel geopend werd door Koningin Maxima. De jaarlijkse vakbeurs voor de biologische sector trekt ruim 10.000 zakelijke bezoekers. Rozis heeft als exposant aan de beurs deelgenomen, omdat steeds meer bedrijven in de biologische sector geinteresseerd zijn in het gebruik van EDI-oplossingen voor hun handelsprocessen.

#
Oktober 2017

Bizz-E analyseert afnametrends

Voor handelspartners die met Albert Heijn VMI berichten uitwisselen, is een nieuwe Bizz-E Gold plugin ontwikkeld. De plugin gebruikt de uitgewisselde Inventory Reports gegevens voor een rapportage over verwachte afnametrends per artikel. Leveranciers kunnen hiermee betere beslissingen nemen voor het plannen en aansturen van productie en logistiek. De plugin is ontwikkeld op verzoek van en in gebruik bij Danerolles.

logo Bunzle
April 2017

Bunzle op Bizz-E aangesloten

Via Bizz-E heeft u kant en klare aansluiting met honderden grote (internationale) handelspartners. Nieuwste connectie is onlangs met Bunzle gerealiseerd, leverancier van verpakkingen en non-food verbruiksproducten.